Nieuw: Online training homeopathische EHBO – speciaal voor ouders en grootouders!

Training EHBO met homeopathie voor kinderen

Vanja, ik wil je bedanken voor je inzet, enthousiasme en rustige begeleiding als docent van de vervolgtraining “Eerste hulp met homeopathie”. De training was heel goed te volgen en je ging altijd in op persoonlijke vragen. Ik heb veel geleerd en kan weer verder met mijn homeopathische EHBO-kit. Ik houd mij aanbevolen voor een volgende ‘bijspijker-vervolgcursus’.  

G. Kunst, Groningen.

Meer weten over het trainingsaanbod? Klik dan hier.

Een greep uit de vele thema’s van de training:

Koorts
Je kind heeft ineens 40 graden koorts. Dat is schrikken! Met het juiste homeopathische middel kan je kind in 5 minuten opknappen en zakt de koorts. Zo voorkom je koortsstuipen.
Steken en beten van insecten
Een bijen- of wespen steek is zo pijnlijk! Kies het juiste middel en in 5 minuten gaan de pijn en de zwelling weg.
Sportblessures en ongevallen
Zit je kind op voetbal of turnen, of andere contactsport. Dan liggen verstuikingen en valpartijen op de loer. Direct een middel innemen en pijn, zwelling en blauwe plekken verdwijnen. Ook hier werken de middelen uit de homeopathische EHBO kit perfect.
Oorpijn of pijn bij doorkomende tandjes bij baby’s
De meeste klachten komen ’s nachts en houden vaak het hele gezin wakker. Om over het humeur nog maar te zwijgen. Geef je het juiste homeopathische middel, dan verdwijnen deze klachten als sneeuw voor de zon.
Vakantie perikelen
Zoals buikpijn, diarree of verstopping. Of overgeven….. Maar ook wagenziekte is direct op te lossen met een passend homeopathisch middel.
Griep en verkoudheid
Direct verlichting van je klachten en snel weer op de been. Heerlijk toch?
Vaccinaties
Kies je voor later vaccineren, of gedeeltelijk of niet vaccineren, dan is het ook goed om deze kennis en EHBO kit in huis te hebben. Want bij kinderziektes kun je direct een middel inzetten om de klachten te verlichten, waardoor het ziektebeeld soepel verloopt. Complicaties worden hierdoor beperkt.
Verwerking van emotionele gebeurtenissen
Het overkomt iedereen dat een dierbaar persoon wegvalt of er een scheiding is. Of het huisdier van je kind is overleden, of je kind mist zijn vriendjes omdat het verhuisd is. In deze situatie heeft verdriet de overhand. Uniek voor de homeopathie zijn middelen die echt helpen deze situaties de juiste plek te geven.

En nog veel meer…….Kortom: een training over homeopathische EHBO middelen in een handige kit die niet mag ontbreken in jouw huishouden of op reis. 

Wil je weten wat er nog meer in deze training zit? klik dan hier