Interactieve online cursus EHBO met homeopathie voor kinderen

Ik heb een must-have online homeopatische EHBO cursus gemaakt met een interactief karakter. De eerste, meest volledige training in Nederland! Door de jaren heen heb ik gemerkt dat het lastig is voor mensen om bij alle cursusdata aanwezig te zijn. Vooral als ze kleine kinderen hebben. Hadden mensen mijn cursus gevolgd, durfden ze die kennis niet toe te passen. Wat heeft zo’n cursus volgen dan voor zin? Dat vond ik jammer. 

Omdat het mijn missie is om zoveel mogelijk mensen grip te geven op hun gezondheid, ben ik deze EHBO cursus online aan gaan bieden. Dit heb ik gedaan in de vorm van webinars, maar ook met live bijeenkomsten in kleine groepjes, en persoonlijke vraag- en antwoord sessies. Aangevuld met een Powerpoint (PDF), een mooi papieren naslagwerk samen met persoonlijke filmpjes waarin ik je praktijkvoorbeelden geef. Er is een besloten Facebookgroep waar je je vragen kunt stellen aan andere deelnemers.

Neem gratis een kijkje door een proefles aan te vragen en te ervaren hoe het is grip te krijgen op de gezondheid van je kind. Download mijn gratis e-book “Mama!!” en ontvang een mooie aanbieding.

 

 

Hoe ziet de cursus ‘EHBO met homeopathie voor kinderen’ er uit?

Een greep uit de vele thema’s van de cursus:

Koorts
Je kind heeft ineens 40 graden koorts. Dat is schrikken! Met het juiste homeopathische middel kan je kind in 5 minuten opknappen en zakt de koorts. Zo voorkom je koortsstuipen.
Steken en beten van insecten
Een bijen- of wespen steek is zo pijnlijk! Kies het juiste middel en in 5 minuten gaan de pijn en de zwelling weg.
Sportblessures en ongevallen
Zit je kind op voetbal of turnen, of andere contactsport? Dan liggen verstuikingen en spierpijn op de loer. Direct een middel innemen en pijn, zwelling en blauwe plekken verdwijnen. Ook hier werken de middelen uit de homeopathische EHBO kit perfect.
Oorpijn of pijn bij doorkomende tandjes bij baby’s
De meeste klachten komen ’s nachts en houden vaak het hele gezin wakker. Om over het humeur nog maar te zwijgen. Geef je het juiste homeopathische middel, dan verdwijnen deze klachten als sneeuw voor de zon.
Vakantie perikelen
Je kent het wel: buikpijn, diarree of verstopping. Overgeven en wagenziekte zijn direct op te lossen met een homeopathisch middel.
Griep en verkoudheid
Direct verlichting van je klachten en snel weer op de been. Heerlijk toch?
Vaccinaties
Kies je voor later vaccineren, of gedeeltelijk of niet vaccineren, dan is het ook goed om deze kennis en EHBO kit in huis te hebben. Want bij kinderziektes kun je direct een middel inzetten om de klachten te verlichten, waardoor het ziektebeeld soepel verloopt. Het gebruik van antibiotica wordt hierdoor beperkt.
Verwerking van emotionele gebeurtenissen
Het overkomt iedereen dat een dierbaar persoon wegvalt of er een scheiding is. Of jullie huisdier is overleden, of je kind mist zijn vriendjes omdat hij verhuisd is. In deze situatie heeft verdriet de overhand. Uniek voor de homeopathie zijn middelen die echt helpen deze situaties de juiste plek te geven.

Ook leer ik je hypericum-calendula zalf maken; een super wondzalf!

En nog veel meer…….Kortom: een cursus over 36 homeopathische EHBO schatten uit de natuur die niet mag ontbreken in jouw huishouden of op reis. 

Wil je weten wat er nog meer in de cursus zit? klik dan hier

Waar?: Online, 1-op-1, en live in kleine groepjes.

Door wie?: Vanja Wierenga, de hippe homeopaat (r-hom®.) en docent met alweer meer dan 20 jaar homeopathie-en onderwijservaring, en een eigen praktijk in Groningen. Ik ben lid van de beroepsvereniging NVKH. Zie ook www.nvkh.nl

Voor wie?: Voor jou, papa & mama! Maar ook voor opa, of oma van jonge (klein) kinderen. Een medische achtergrond is niet nodig.
Ik leer je het nodige over klassieke homeopathie en hoe je met een gerust hart zelf (acute) klachten behandelt met homeopathische middelen. Natuurlijk kun je deze kennis ook toepassen op jezelf.

Wanneer?:  Wanneer je maar wilt! De hele cursus bestaat uit meerdere online modules. Deze kun je steeds opnieuw bekijken. Je kunt de hele cursus doen, of cherry-picking (dus losse modules bekijken) als de situatie er om vraagt.

Klik hier  om de EHBO kit met 36 homeopathische middelen te bekijken.

 

Meer weten over het cursusaanbod? Klik dan hier.

Wat vinden zij:

Vanja, ik wil je bedanken voor je inzet, enthousiasme en rustige begeleiding als docent. De cursus was heel goed te volgen en je ging altijd in op persoonlijke vragen. Ik heb veel geleerd en kan weer verder met mijn homeopathische EHBO-kit. Ik houd mij aanbevolen voor een volgende ‘bijspijker-vervolgcursus’.  G. Kunst, Groningen.


Ik heb 3 x met en bij Vanja de paar daagse opleiding gedaan en de kit met eerste hulp middelen gekocht en bijgevuld. Homeopathie is voor mij logica. Ik groeide 57 jaar geleden op in Amsterdam. Ben een nuchter persoon. Niet bijgelovig of zelfs gelovig grootgebracht.

Als bloemiste vergaarde ik in 30 jaar gaandeweg meer en meer kennis van planten en de bloemen en de bijen. Ja, het heeft allemaal met elkaar te maken;, het dierenrijk, de plantenwereld en wij.

Echter hoe we ieder persoonlijk op ziek zijn reageren is ánders. En dáár ligt, voor mij , de kracht en logica van Homeopathie.

Door de jaren heen heb ik onze zoon op verschillende momenten met succes kunnen helpen. Hij stapte eens in Frankrijk op een afgelegen plek op een wesp. Nadat ik de angel eruit had getrokken gaf ik hem een dosis C30 Ledum en na een uurtje nog een. De plek zwol niet op. Hij klaagde niet over pijn en/of jeuk. Wat een geruststelling was dat.

Vanja leerde ons ook op een bepaalde manier, bijna wiskundig, uit te vogelen welk middel het juiste is voor die bepaalde persoon. Mijn reguliere EHBO-diploma en de lessen van Vanja geven me een solide ondergrond om de gezondheidshobbels die ik ontmoet, te nemen.

Vanja heeft in de jaren dat ik haar ken haar kennis overal ter wereld opgedaan en uitgebouwd. Zij deelt deze kennis graag en gul met wie geïnteresseerd is en krijgt van mij een dikke duim! I. Vernet, Groningen